20 de jul. 2011

PASTORETS AMB BANYADOR I XANCLETES

Ja hem començat a fer els càstings per la gran estrena dels pastorets al nou casal.
Ens hem de felicitar i estem molt contents de la gran rebuda que ha tingut aquesta proposta: nens, nenes, joves, adults i gent gran han respost amb entusiasme a la nostra crida i tots volen col.laborar i participar en aquest projecte tan engrescador i típic de la nostra terra.
Hem fet les primeres reunions amb algunes persones però encara ens queden pendents algunes d'elles, la nostra intenció es donar cabuda a totes aquelles persones del barri que vulguin sortir a l'escenari.
Així doncs, si us venen ganes de col.laborar o fer d'actors o actrius no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres i que ja trobarem aquell angelet que falta, o aquell dimoni despistat o ...

Encara que no sigui temps de portar barretina i el sarró ben ple de botifarres, a les calderes d'en Pere Botero els pastorets del grup Casinet comencem a fer xup xup.

3 comentaris:

encantada ha dit...

Un cop mes, enhorabona pel nou magnific Casal que desprès de tants anys heu pogut aconsseguir!
Ara a gaudir-ne i endevant amb aquest Pastorets que podràn ser la porta d'entrada al teatre per molts aficionats i futurs artistes!

una del vell CAsinet ha dit...

Exit rotund de acollida pels Pastorets al Casal! Benvinguts tots els nous i els que ja hi vau participar anteriorment! una del vell Casinet.

Anònim ha dit...

Amb ganes de pastorets