27 de març 2020

Des del confinament



Avui que és el dia mundial del teatre justament fa dues setmanes que la nostra rutina en major o menor grau ha canviat, ha patit una sotragada de sentiments, emocions, inquietuds… i les circumstàncies ens fan estar tancats entre les parets de casa nostra, avui que cada vegada i cada dia que pasa trobem a faltar allò que potser abans no valoràvem en la seva mesura, avui us volem dir que us trobem molt a faltar.

 Els que ens agrada el teatre, aquesta pandèmia ens està traient allò que és més significatiu en aquest mon de les arts escèniques: L’escalf humà, el contacte amb la gent, els riures als assajos, les complicitats en les mirades entre els actors i sobretot l’escalf dels espectadors, els aplaudiments i les encaixades de mans, tot això i més resta al calaixos del record, uns calaixos que la gent del grup Casinet, gràcies a Déu els té ben plens.

Però per damunt de tot aquest enyor, està la salut de tots nosaltres, estem convençuts que ben aviat tornarem a obrir aquests calaixos, ara toca que el teló estigui tanca. La veritable funció està a casa d’un mateix, fent el millor paper de la nostra vida: cuidar i cuidar-nos. 

Tornarem a veure’ns,
Tornarem a compartir moments de joia.
Tornarem a anar a Betlem ben aviat.
Tornarem a compartir diàlegs i assajos les nits de dimarts i dijous,
Tornarem a sentir com la vitalitat i l'entusiasme del grup jove  es contagia per tots els racons del casal.
Tornarem la contemplar com els avis del casal fan arribar la seva veu  gastada a tots els racons de la Platea.
Segur, segur que tot això arribarà.

 Estimats amics, estimada família, la junta del Casinet us volem transmetre tot el nostre escalf i estimació i sobretot desitjar que les vostres famílies estiguin plenes de salut.

 I no ho dubteu pas, quan tot això acabi… començarà de nou l'espectacle!

Una forta abraçada a tots.