18 de juny 2019

Mostra de teatre Juvenil


El Grup de Teatre Casinet Jove, ha participat en la 6ª. Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya, celebrat a Sant Feliu de Codines els dies 15 i 16 d’aquest mes de juny.
Trobareu en aquest blog un simpàtic vídeo de les activitats desenvolupades per el grup. Si liqüeu l’enllaç següent, podreu veure imatges de la seva actuació, per cert, molt reeixida pel públic assistent que omplia la sal del , tan el mes joves, com els que ja no ho son tan.
Dintre de les quatre representacions que tingueren lloc el dissabte, la de les nostres noies, va ser la que va entusiasmar a tot el públic que omplia el Centre Cívic la Fonteta, que en ser molt generós va mantenir les aclamacions gairebé cinc minuts.
En l’explicació que va fer el coordinador del grup, va quedar pales que a partir del guió que va escriure fa mes de trenta anys la Mireia Arbòs i seguint el format del mateix, cadascuna de les autores del grup, va reescriure un text i el planteja d’acord a la seva visió escènica.
El resultat final molt digne, si tenim en compte l’edat del grup, aconsegueix, amb el seu dinamisme mantenir la atenció de públic, i en l’esclat del numero final, s’aixeca de les cadires i acompanya l’actuació del grup al ritme de la música. Per descomptat l’organització, va tornar a invitar al grup per assistir de nou el proper any.
 Esperem que un nou treball del grup permeti tornar-hi i complir les expectatives creades







Àlbum de fotos de la representació

1 comentari:

Griselda ha dit...

Enhorabona, per aquest nou grup juvenil que teniu al Casal!