19 de juny 2013

Report: Arsènic i puntes de coixí

Ara sí, després d'un parell de dies per a baixar del núvol i fer valoració, toca explicar-vos a totes i a tots el resum, el com va anar l'estrena de l'obra.

En general, la valoració és molt positiva. El teatre era ple de gom a gom, des de canalla ben menuda fins a gent gran, i tots s'ho van passar molt bé. Arsènic i puntes de coixí és una comèdia negra, amb un humor molt fi, però que els actors van saber portar molt bé, aconseguint que tots els presents sortissin somrient de la funció.

Es van valorar positivament tant els actors com la posada en escena i el vestuari. El Grup de Teatre Casinet agraeix la presència i dedicació del públic, i es mostra content per veure com l'esforç de tots aquests mesos s'ha vist recompensat per un públic tan agraït com el del barri de la Font d'en Fargues.

I ara segurament tots aquells que no vàreu poder veure l'obra teniu ganes de fer-ho... no patiu! Tornem al setembre amb noves representacions per a que ningú es quedi sense gaudir d'Arsènic i puntes de coixí!