14 de juny 2013

Arsenic and Old Lace, la pel·lícula

Falten només dos dies per a l'estrena d'Arsènic i puntes de coixí (recordeu, el diumenge a les 18:00h al Casal Font d'en Fargues) i ens agradaria poder-vos fer cinc cèntims de què és realment aquesta obra, d'on va sortir i en quin context social va sorgir.

Arsenic and Old Lace és el títol original de la pel·lícula de 1944, dirigida per Frank Capra i basada en la obra de teatre original Bodies in Our Cellar (Cadàvers a la nostra bodega) de Joseph Kesserling. Realment, Kesserling és un autor molt poc conegut, i tot i que la seva obra va ser duta a Broadway, no es va fer famós fins que Capra la va convertir en un llarmetratge. La pel·lícula està protagonitzada pel famós Cary Grant, acompanyat de Raymond Massey i Jack Carson, entre d'altres.

Es tracta en realitat d'una comèdia negra, de personatges estrambòtics i escenes hilarants. La pel·lícula comença quan Mortimer Brewster es casa i va a visitar a les seves tietes i al seu tiet de la notícia. Un cop a casa dels tiets descobrirà un secret que posarà en estat d'alerta en Mortimer, i que generarà tota una sèrie de situacions divertides i subrealistes.
Els actors i actrius del Grup Casinet han fet una molt bona feina preparant i assajant aquesta obra, així que no us la podeu perdre de cap de les maneres. Us hi esperem a tots!