27 de febr. 2013

ARSENIC I PUNTES DE COIXÍ


Tot i que encara falten uns quants mesos per a l'estrena, us volem avançar l'argument de l'obra que estem preparant.

Les germanes Abby i Martha Brewster son dues velletes adinerades que viuen a Brooklyn (Nova York) amb el seu nebot Teddy, que té problemes mentals i pensa que és el president dels Estats Units Theothore Roosevelt.
 Les dues dones estan molt ben considerades per tothom per la seva generositat per als més desafavorits. Mortimer Brewster es un altre dels seus nebots i germà d’en Teddy. Treballa en un diari de Nova York com a crític teatral.
Una nit Mortimer queda amb la seva promesa Elaine a casa de les seves ties per anar al teatre i a sopar. Però mentre l’ espera, Mortimer fa un descobriment inesperat a la casa familiar que posarà en perill el seu futur matrimoni i podria deixar a les seves tietes en una situació molt compromesa. Amb tot, torna a la casa Margie, la tercera neboda i germana dels dos anteriors, després de molts anys d’absència. Ho fa acompanyada de la cirurgiana plàstic, la doctora Asland. Margie, que és una assassina en sèrie que ha aconseguit fugir de la policia fent-se diverses vegades la cirurgia estètica, busca en la casa familiar un lloc on amagar-se i aprofitar l’antic laboratori de l’avi perquè la doctora Asland li torni a fer una nova cara.
No obstant, s’ha n’adona que el veritable motiu del seu retorn és poder venjar-se de Mortimer per l’odi que sent per ell des de la infància.
 La trama d’aquesta comèdia negre es completa amb la presència dels agents de policia O’Hara i Klein, el primer dels quals té com a veritable vocació ser escriptor de teatre.

1 comentari:

Griselda ha dit...

Una obra divertida amb la que podrem gaudir d'una tarda de teatre agradable! Gràcies a tots als artistes i equip teatral per fer-ho possible!