19 de des. 2012

I EN FALTA UNA

   Després de les dues primeres representacions i a falta de tres dies per la última, no podem deixar d'estar contents per les actuacions dels Pastorets d'enguany. 

    I és que més lluny de la interpretació dels actors o actrius, més enllà dels treballats decorats, dels maquillatges fantàstics, més enllà de tot això i més aprop que res,Està l'entrega entusiasta del grup humà que hi ha al darrere del projecte. I és que, el que fa gran el projecte Pastorets del Casal, és que va molt més lluny d'una simple obra teatral... 

    Tenir la sort d'aixecar els ulls i veure entre el públic, al pare emocionat que mai té temps d'estar amb el seu fill o filla perquè treballa lluny de casa. Entreveure una rialla d'emoció en l'àvia que mai hauria pensat arribar a veure el seu nét parlant damunt de l'escenari que ella va estrenar fa 60 anys. Veure la catequista d'un dels protagonistes rient a primera fila tot recordant mig plorosa com el seu difunt marit no ha pogut veure el nou casal on tantes hores es va deixar. Observar encuriosit com aquella parella d'avis de les últimes files són aquells antics propietaris del bar de les primeres cerveses...observar trist la cadira buida d'aquells que l'any anterior ens aplaudien i ara ja no hi són... 

Tot això i més són els Pastorets del casal i per això i per molt més que això, diumenge hi tornem. 


VINDRÀS?

1 comentari:

l'encantada mirona ha dit...

m'agrada molt veure els comentaris desprès de las obres.. ara sembla que hi ha més vida en aquest espai de comunicació, i els que estem lluny del escenari podem posar cullerada!

ja vaig comentar- en un anterior post- que el TELÓ DE BOSC es magnific! felicitats els que l'heu ideat i fet! i a tots en general per la vostre dedicació!