14 de gen. 2012

ANY NOU OBRA NOVA


       Després de les festes de Nadal, els actors del grup de teatre El Casinet dirigits per Lluís Cantero, hem començat els assajos del text drámàtic L’Helicòpter, una peça de curta durada de l’escriptora catalana Maria Barbal.

        L’acció es desenvolupa a la sala d’estar d’un hospital de Comarca, on coincideixen en les seves estones lliures pacients de diversa consideració i el personal mèdic que els atenen. Aquest espai serveix d’excusa per a què s’estableixi una forta relació entre ells, a través de les quals coneixerem els seus passats, les seves preocupacions del present i els seus somnis de futur. Alguns d’aquests pacients están profundament marcats per limitacions físiques o psíquiques, però tot i així també manifesten els seus dessittjos més intims. Dins aquest marc, un dels personatges adoptarà una decissió que esdevindrà transcendental i determinarà el resultat final de l’espectacle. 

     Fins el moment, aquest és el primer i únic text de teatre de l’autora nascuda a Tremp l’any 1949, así com també representa la primera vegada que alguns dels actors que en formen part trepitgen un escenari i que també el nostre director desenvolupa aquesta tasca, si més no en el nostre Casal.

El públic tindrà l’oportunitat de veure un montatge amb una posada en escena original i de carácter intimista en una data que encara està per determinar, però que, en un principi, se sitúa a mitjans del mes d’abril.
Us hi esperem a tots i no us preocupeu que us anunciarem les dates amb temps.

1 comentari:

encantada ha dit...

Vinga endavant i que no afluixi això del teatre !