15 de nov. 2011

Els nens i nenes entren a escena


Ja fa dues setmanes que els petis dimonis, àngelets i pastorets trepitgen l’escenari, ja han pogut comprovar en primera persona que la cosa va de debò i que el dia del debut es va acostant. Les famílies ens estan ajudant molt a l’hora de confeccionar el seu vestuari i és d’agrair la implicació per part de tots.
Els moviments que han de fer, la posició en l’escenari, les frases que han de recitar són assajades una i un altre cop amb la dosis de paciència necessària per part de tots ja que els nostres infants transmeten il•lusió però sobretot molts quilos i quilos d’alegria.








D’altre banda els actor i actrius més “madurs” estan posant tota la seva entrega i entusiasme per a què l’obra sigui tot un èxit, els assajos s’estan multiplicant per tal d’arribar al dia de l’obra amb les millors garanties, estem segurs que gràcies a les directrius de Griselda , Lluís i de els més veterans i veteranes podrem portar a bon terme aquest gran repte.

1 comentari:

Carlota ha dit...

Que bé que aquesta iniciativa de reactivar els Pastorets estigui sent tant ben acollida!
Però... com s'esperen milers de persones que vulguin assistir a les 2(?) representacions; perquè no penseu una forma que limiti els parents de cada actor i que possibiliti que els altres tinguem una oportunitat en una forma de sorteig, per exemple?
Endavant!