30 de març 2011

PASTORETS 2011. BUSQUEM ACTORS I ACTRIUS


Enguany i per celebrar com es mereix la remodelació del nostre estimat casal, la companyia de teatre CASINET ens hem decidit a preparar amb tota la il•lusió del món la obra més popular i entranyable que es fa a les nostres contrades: ELS PASTORETS.Aquest engrescador projecte necessita de la col•laboració i la participació de molta gent i de diferents edats, requereix d'una bona planificació i de gent il•lusionada per a tirar-ho endavant.

És per això que si voleu participar-hi o voleu que els vostres fills o filles "provin" aquesta experiència no dubteu a comunicar-vos amb nosaltres, ja que des de d'avui BUSQUEM PASTORETS, DIMONIS, ÀNGELS... A QUÈ ESPEREU?
Podeu enviar-nos un correu (gtcasinet.ff@gmail.com) o posar-vos en contacte al telèfon 933586874 o al mòbil 620013092 (Àngels)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ep gent que l'hem de fer de ben sonada i demostrar que podem fer uns pastorets a l'alçada dels millors!
s'animeu?

manel ha dit...

a mi m'agraderia formar part d'aquest projeste dels pastorets, però no vaig poder anar a la jornades de portes obertes i m'agraderia saber si em puc inscriure d'alguna manera ja que minterressa molt i em fa molta il-lusior formar-ne part.
em fa por que ja no em pugui ja que m'agraderia molt ja que parteix d'un projecta nou i seria molt interresant per mi poder observarlo i experimentar-lo d'alguna forma.
espero rebre alguna resposta possitiva ja que em fa molta il.lusior poder gaudir d'aquest fet i els hi esteria molt agrait si pugues participar..