1 de març 2020

El G.T. Casinet Jove treu a passejar l’obra Tens un autor a la butxaca?

Els dies 1 i 8 del mes de febrer del 2020 el G.T.Casinet Jove, presenta l’obra Tens un autor a la butxaca?, al teatre del Gespa al carrer Sant Pere més Alt del Barri de la Ribera i al teatre dels Lluïsos d’Horta, respectivament.

 Referen el muntatge que havien efectuat el mes de juny del 2019, introduint millores que aconseguiren arrodonir l’espectacle ofert.

 Ofereixen un seguit d’esquetxos que representen diferents geners teatrals, començant per el drama passional clàssic, un de misteri i terror, una comèdia Disney prou ensucrada, un “culebrón” sud-americà i un petit musical, resten encadenats per una historia d’amistat començada d’un enfrontament de les protagonistes, amb una cloenda que l’autora de tot plegat, deixa a la màgia del teatre.

 Tingueren una bona acollida del públic assistent, amb unes platees prou reeixides, que en general van catalogar la comèdia de entretinguda i força distreta, premiant la actuació amb repetició d’aplaudiments.

 Les joves actrius del grup, un cop mes s’esmercen prou i centren el seu interès en desenvolupar l’obra preparada. Un bon treball de les actrius que fou completat amb els mitjans tècnics que disposen les dues sales, aconseguiren que el públic en sortir de la sala entengués que havia sigut una bona estona la compartida amb les noies, que al final de les actuacions, aconseguiren aixecar mes d’un espectador i acompanyar-les en el seu ball final.






Mira les fotos de l'actuació a Sant Pere Apòstol


Mira les fotos de l'actuació als Lluissos d'horta